Hyppää pääsisältöön

Yleistä Santenista

TIETOJA SANTENISTA

Santenin historia ulottuu vuoteen 1890, ja se on suurin riippumaton yritys, joka on keskittynyt yksinomaan silmien terveyteen. Tutkimme, kehitämme, markkinoimme ja jakelemme lääkkeitä ja lääkinnällisiä laitteita, jotka ovat auttaneet yli 30 miljoonaa ihmistä yli 60 maassa.

Auttamalla parantamaan potilaidemme silmien terveyttä, voimme vaikuttaa merkittävästi heidän elämänlaatuunsa. Olemme ylpeitä pitkästä historiastamme tällä alalla, se antaa meille vertaansa vailla olevaa asiantuntemusta ja resursseja. Edistämme tämän erityisalan jatkuvaa kehitystä, muun muassa työtä, joka koskee harvinaisia sairauksia ja innovatiivisia teknologioita.

Euroopassa, Lähi-idässä ja Afrikassa olemme johtava toimija glaukooman ja kuivasilmäisyyden hoidossa, ja meillä on hoitoja kaikkiin taudin vaiheisiin. Tuotevalikoimassamme on myös silmätulehdus- ja allergialääkkeitä sekä galukoomakirugiassa käytettäviä implantteja.

Erikoisosaamisemme ansiosta potilaat ja terveydenhuollon ammattilaiset voivat luottaa siihen, että silmienhoitotuotteemme täyttävät korkeimmat laatu- ja turvallisuusstandardit.

OCUWELLNESSTM-MISSIOMME

Kuivista silmistä ja silmäluomen tulehduksesta oireileville olemme luoneet OcuWellnessTM-sivustomme.

Tältä sivustolta löydät tietoja ohjeita Ocutears-, Puralid Lipogel- ja Cationorm-tuotteistamme. Olemme kehittäneet myös Ocuwellness Habit Builder –työkalun. Työkalu antaa käytännön vinkkejä, joiden avulla on itse mahdollista vaikuttaa silmien hyvinvointiin.

Tällä sivulla olevat tiedot eivät korvaa lääkärisi suosituksia.  Keskustele lääkärisi kanssa, jos sinulla on sairauksiin, oireisiin tai hoitoon liittyviä kysymyksiä.