Hyppää pääsisältöön

PURALID® LIPOGEL SILMÄLUOMIEN PUHDISTAMINEN

Silmäluomien puhdistaminen päivittäin auttaa pitämään silmäluomen tulehduksen oireet hallinnassa. Koska silmäluomen tulehdus on toistuva sairaus, on tärkeää jatkaa silmäluomien puhdistamista silloinkin, kun oireet paranevat tai häviävät kokonaan.

Millainen on hyvä silmäluomien hygieniarutiini?

Älä käytä piilolinssejä, kun sinulla on oireita

Puhdista silmät vähintään kahdesti päivässä

Älä käytä silmämeikkiä, etenkään rajauskynää, kun sinulla on oireita

Silmäluomien puhdistaminen

  1. Liota vanulappua lämpimässä vedessä ja jätä se silmille 10 minuutiksi.
  2. Hiero silmäluomia vähintään 30 sekunnin ajan.
  3. Puhdista silmäluomet ja silmien ympärys vanulla tai pumpulipuikolla.

Lisää Puralid® Lipogel puhdistusrutiineihisi

Voit käyttää Puralid® Lipogeliä tehostamaan puhdistusrutiinia ja samalla lievittämään ja rauhoittamaan ärtyneitä silmäluomia.

Puralid® Lipogel sisältää liposomeja, jotka auttavat puhdistamaan ja suojaamaan silmäluomia sekä lievittämään silmäluomen tulehduksen oireita.

Ainutlaatuinen liposomaalinen teknologia ja hitaasti vapautuvat ainesosat vähentävät tulehdusta, suojaavat ihoa ja vähentävät punoitusta.

Lue lisää Puralid® Lipogel ‑silmägeelistä, joka hoitaa silmäluomen tulehduksen oireita ja auttaa puhdistamaan ja rauhoittamaan turvonneita silmäluomia.

SANTENIN TUOTTEET SILMILLE JA SILMÄLUOMILLE

Selaamalla Santenin tuotevalikoimaa löydät hoitoratkaisuja, jotka tuovat sinulle helpostusta niin silmien kuivuuteen kuin silmäluomien tulehdukseen.
LISÄÄ TÄSTÄ AIHEESTA
Tällä sivulla olevat tiedot eivät korvaa lääkärisi suosituksia.  Keskustele lääkärisi kanssa, jos sinulla on sairauksiin, oireisiin tai hoitoon liittyviä kysymyksiä.