Hyppää pääsisältöön

SILMIEN TERVEYDESTÄ HUOLEHTIMINEN

Silmien terveydestä huolehtiminen voi auttaa välttämään silmäongelmia myöhemmin. Hyvät silmien terveyteen liittyvät tavat voivat vaikuttaa merkittävästi siihen, miten miellyttäviltä silmäsi tuntuvat. Tutustu OcuWellness Habit Builder‑työkaluun oppiaksesi lisää silmien terveydestä ja silmien hoidosta.

SILMIEN TERVEYS AIKUISILLA

Ikääntyessämme on entistä tärkeämpää huolehtia silmien terveydestä. Lue lisää siitä, mitä muutoksia tapahtuu iän myötä silmissämme ja miten voimme suojella näköämme.

SILMIEN HOITO AIKUISILLE

Huolehtimalla silmistäsi voit ehkäistä yleisimpiä silmäongelmia. Tutustu asianmukaiseen silmien hoitoon ja mitä se voi tehdä näkökyvyllesi sekä silmiesi terveydelle.

NÄKÖKYVYN SÄILYTTÄMISEN MERKITYS

Kun huolehdit silmiesi terveydestä, voit vähentää kuivasilmäisyyden ja muiden silmäongelmien todennäköisyyttä. Lue lisää kuivien silmien ja huonon näön yhteydestä sekä mitä voit tehdä asialle.

MIKÄ RATKAISU SOPII SINULLE?

Voi olla haastavaa löytää oikea tuote, jolla parantaa silmien hyvinvointia. Vastaa muutamaan yksinkertaiseen kysymykseen ja valitsemme sinulle sopivan tuotteen vastaustesi perusteella. Kokeile EyeDrop Finder-kyselyä!

SANTENIN TUOTTEET SILMILLE JA SILMÄLUOMILLE

Selaamalla Santenin tuotevalikoimaa löydät hoitoratkaisuja, jotka tuovat sinulle helpostusta niin silmien kuivuuteen kuin silmäluomien tulehdukseen.
Tällä sivulla olevat tiedot eivät korvaa lääkärisi suosituksia. Keskustele lääkärisi kanssa, jos sinulla on sairauksiin, oireisiin tai hoitoon liittyviä kysymyksiä.