Hyppää pääsisältöön

10 ml pullo

OCUTEARS® HYDRO+ ‑SILMÄTIPAT KUIVILLE SILMILLE

Ocutears® HYDRO+ on suunniteltu kosteuttamaan ja suojaamaan silmiäsi. Alla luetellaan joitakin Ocutears® HYDRO+ ‑silmätippojen etuja kuivien silmien hoidossa:

Pitkäaikainen kosteutus lievittää keskivaikeita tai jopa vaikeimpia kuivasilmäisyyden oireita ja niihin liittyvää epämukavuutta.

Säilöntäaineeton koostumus sopii lievittämään epämukavuutta myös silmäleikkauksen jälkeen.

Auttaa suojaamaan silmiä vahingoittavilta tekijöiltä, kuten pitkäaikaisen näyttöpäätetyöskentelyn ja ilmastoinnin aiheuttamalta rasitukselta.

Sopii jokapäiväiseen käyttöön, myöspiilolinssien käyttäjille.

Ristisidottu hyaluronihappo (HA 0,4 %) jäljittelee luonnollisia kyyneleitä ja pysyy silmän pinnalla pidempään tarjoten kestävää helpotusta ärtyneille ja kuiville silmille.

KÄYTTÖOHJEET

Ocutears® HYDRO+ ‑silmätippojen käyttö on helppoa. Tee näin:

Pese kätesi ennen pullon avaamista ja silmätippojen laittamista.

Avaa silmäsi pää taaksepäin kallistettuna ja purista 1–2 tippaa kumpaankin silmään.

Annostele 1 tai 2 tippaa Ocutears® HYDRO+ ‑valmistetta kerran tai useammin päivässä tai lääkärin tai farmaseutin ohjeiden mukaan. Infektioiden tai vammojen välttämiseksi älä anna pullon kärjen koskettaa silmiä.

HYDRO+ ‑silmätippoja voidaan käyttää piilolinssien kanssa. Aseta korkki takaisin, kun tipat on laitettu. Käytä ennen viimeistä käyttöpäivää.

AINESOSAT

Ristisidottu natriumhyaluronaatti 0,4 %, dinatriumtetraboraattidekahydraatti, boorihappo, natriumkloori, injektionesteisiin käytettävä vesi (WFI).

VAROITUKSET
  • Älä käytä tuotetta, jos olet allerginen tai yliherkkä jollekin ainesosalle.
  • Käytä pullo 90 päivän kuluessa avaamisesta. Kerta-annos on käytettävä heti avaamisen jälkeen ja se on hävitettävä käytön jälkeen.
  • Älä käytä tuotetta, jos pakkaus on vahingoittunut.
  • Säilytettävä poissa lämmöstä, auringonvalosta, kosteudelta ja lasten ulottumattomissa.
  • Ei saa niellä.
  • Varo, ettei pullon kärki kosketa silmiä.
  • Säilytä tuote alle 25 °C:n lämpötilassa. Älä pakasta.
Tällä sivulla olevat tiedot eivät korvaa lääkärisi suosituksia.  Keskustele lääkärisi kanssa, jos sinulla on sairauksiin, oireisiin tai hoitoon liittyviä kysymyksiä

Ocutears
Ocutears® HYDRO+
Documents