Hyppää pääsisältöön

PITKÄAIKAINEN NÄYTÖN KATSELU

Liika digitaalisten laitteiden parissa vietetty aika on ongelma kaikkialla maailmassa. Eräässä tutkimuksessa arvioitiin, että keskivertoihminen viettää elämästään 34 vuotta katsellen näyttöjä.

Jos olet huomannut viettäväsi enemmän aikaa katselemassa tietokoneen, lukulaitteen, tai älypuhelimen näyttöä, silmäsi saattavat tuntua epämiellyttäviltä.

Kaikki näyttöjen katsomiseen käytetty aika tarkoittaa, että silmien on työskenneltävä kovemmin, minkä seurauksena silmät kuivuvat ja aiheutuu näyttöpäätenäköhäiriö (CVS), joka on digitaalisten laitteiden aiheuttama silmien rasitustila. Seuraavat oireet ja silmäongelmat voivat olla seurausta tästä:

SILMIEN RASITTUMINEN
PÄÄNSÄRKY
NÄÖN HÄMÄRTYMINEN TAI KAKSOISKUVAT
KUIVAT SILMÄT
VETISET SILMÄT
SILMIEN ÄRTYMINEN, POLTE TAI HIEKAN TUNNE
NISKA- JA HARTIAKIPU

Nämä oireet ovat yleensä tilapäisiä, mutta ne voivat palata tai pahentua, jos et ryhdy toimiin niiden ehkäisemiseksi.

Tee parannuksia silmien terveyteen, näyttöjen katselutapoihin ja silmien hoitoon ja vähennä kuivasilmäisyyden oireita OcuWellness Habit Builder -työkalun ja Ocutears® silmätippojen avulla.

SANTENIN TUOTTEET SILMILLE JA SILMÄLUOMILLE

Selaamalla Santenin tuotevalikoimaa löydät hoitoratkaisuja, jotka tuovat sinulle helpostusta niin silmien kuivuuteen kuin silmäluomien tulehdukseen.
LISÄÄ TÄSTÄ AIHEESTA
Tällä sivulla olevat tiedot eivät korvaa lääkärisi suosituksia.  Keskustele lääkärisi kanssa, jos sinulla on sairauksiin, oireisiin tai hoitoon liittyviä kysymyksiä.