Hyppää pääsisältöön

OCUTEARS®

Lue lisää Ocutears®-tuotteista

Ocutears® ja OcuWellness Habit Builder‑työkalu voivat auttaa lievittämään pitkäaikaisia kuivasilmäisyysoireita
Ocutears® HYDRO+ ‑silmätippojen avulla. Lue lisää Ocutears® HYDRO+‑silmätippojen eduista, mikä tekee niistä erilaisia, mistä voit ostaa niitä ja mitä tehdä, jos kuivasilmäisyysoireet eivät helpotu.

OCUTEARS®-SILMÄTIPAT KUIVILLE SILMILLE

Saavuta pitkäaikainen helpotus kuivasilmäisyysoireisiin Ocutears®-silmätippojen ja OcuWellness Habit Builder‑työkalun avulla. Lue lisää Ocutears®-silmätippojemme hyödyistä saadaksesi helpotusta kuiville silmille.

OCUTEARS HYDRO+

Lue Ocutears® HYDRO+ ‑silmätippojen eduista ja miten ne voivat auttaa lievittämään pitkäaikaisia kuivasilmäisyysoireita.

MITEN SILMÄTIPPOJA KÄYTETÄÄN

Ocutears®-silmätippojen käyttö on yksinkertaista. Lue lisää oikeasta tavasta annostella Ocutears® HYDRO+ ‑silmätippoja, jotka lievittävät kuivien silmien oireita pitkäkestoisesti.

OCUTEARS® UKK

Onko sinulla kysyttävää kuivista silmistä tai Ocutears®-tuotteistamme? Lue vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.

OCUTEARS®-VALMISTEEN KOOSTUMUS

Ocutears®-silmätipat auttavat suojaamaan, voitelemaan ja kosteuttamaan kuivia silmiä ehkäisten samalla pitkäaikaisia silmäongelmia. Lue, mikä tekee Ocutears®-silmätipoista erilaisia.

ENTÄ JOS KUIVASILMÄISYYSOIREET EIVÄT HELPOTU?

Jos silmätipat eivät auta kuivasilmäisyyden oireisiin, on olemassa reseptilääkkeitä ja muita vaihtoehtoja. Tutustu sinulle mahdollisesti tarjolla oleviin vaihtoehtoihin.

SANTENIN TUOTTEET SILMILLE JA SILMÄLUOMILLE

Selaamalla Santenin tuotevalikoimaa löydät hoitoratkaisuja, jotka tuovat sinulle helpostusta niin silmien kuivuuteen kuin silmäluomien tulehdukseen.
Tällä sivulla olevat tiedot eivät korvaa lääkärisi suosituksia.  Keskustele lääkärisi kanssa, jos sinulla on sairauksiin, oireisiin tai hoitoon liittyviä kysymyksiä.