Hyppää pääsisältöön

10 ml pullo

CATIONORM®-SILMÄTIPPOJA KUIVIEN SILMIEN HOITOON

Cationorm® on ainutlaatuinen ja edistyksellinen emulsiosilmätippa, joka on suunniteltu täydentämään kyynelnestettä ja tarjoamaan nopeaa ja pitkäkestoista helpotusta kuivasilmäisyyteen jopa potilaille, joilla on vaikeita kuivasilmäisyysoireita. Aitoja kyyneleitä jäljittelevät Cationorm®-keinokyyneleet suojaavat ja kosteuttavat silmiäsi ja edistävät niiden paranemista.

Edistykselliset keinokyyneleet, joiden positiivinen sähköstaattinen vetovoima auttaa niitä pysymään silmän pinnalla ja ylläpitämään kosteutta pidempään edistäen paranemista.

Voidaan käyttää leikkauksen jälkeen lievittämään epämukavuuden tunnetta.

Ainutlaatuinen kationinen emulsio koostuu veteen sekoitetusta öljystä, joka vähentää kyynelten haihtumista silmän pinnalta.

Tarjoaa helpotusta kuiviin silmiin potilailla, joilla on vähintään yksi seuraavista riskitekijöistä: vaihdevuosiin liittyvät muutokset, pitkäaikainen piilolinssien käyttö, kuivumista aiheuttavien lääkkeiden käyttö (esim. masennuslääkkeet, beetasalpaajat jne.) ja liitännäissairaudet, kuten diabetes, glaukooma ja nivelreuma.

Kolmivaikutteinen teknologia suojaa, kosteuttaa ja edistää paranemista.

Sopii piilolinssien käyttäjille. Voidaan käyttää päivittäin piilolinssien kanssa.

KÄYTTÖOHJEET

Cationorm®-silmätippoja on helppo käyttää. Tee näin:

Pese kädet ennen Cationorm®-pakkauksen avaamista ja silmätippojen laittamista.

Kallista päätäsi taaksepäin. Vedä alaluomea varovasti alaspäin ja katso ylös. Purista 1 tippa silmään ja räpäytä silmiä useita kertoja.

Annostele enintään 4 kertaa päivässä tarpeen mukaan tai lääkärisi tai farmaseutin suositusten mukaisesti. Infektion ja vammojen välttämiseksi älä anna tippapullon koskettaa silmiä tai silmäluomia.

Cationorm®-silmätippoja voidaan käyttää piilolinssien kanssa. Aseta korkki takaisin, kun olet laittanut tipat. Älä käytä pakkaukseen merkityn viimeisen käyttöpäivämäärän jälkeen.

AINESOSAT

Mineraaliöljyt, glyseroli, tyloksapoli, poloksameeri 188, tris-hydrokloridi, trometamiini, setalkoniumkloridi (kationisena aineena) ja injektionesteisiin käytettävä vesi.

Jokainen Cationorm®-kerta-annospakkaus sisältää 0,4 ml steriiliä emulsiota.

VAROITUKSET
  • Älä käytä Cationormia®, jos olet allerginen jollekin valmisteen ainesosalle.
  • Tätä tuotetta ei ole tarkoitettu muiden silmäsairauksien hoitoon. Keskustele lääkärisi tai farmaseutin kanssa, jos sinulla on kysyttävää.
  • Jos käytät muita silmätippoja, sinun on odotettava vähintään 5 minuuttia eri valmisteiden laittamisen välillä. On suositeltavaa annostella Cationormia® viimeisenä.
  • Hyvin harvinaisissa tapauksissa voi esiintyä tilapäistä haittaa, kuten silmien ärsytystä, silmäkipua, vieraan esineen tunnetta silmässä, silmien punoitusta, silmien kutinaa, vetisiä silmiä, polttavaa tunnetta silmässä, tilapäistä näön hämärtymistä, silmäluomien tulehdusta tai silmäluomien turvotusta (nesteen kertymistä). Nämä oireet ovat myös tyypillisiä muissa taustalla olevissa sairauksissa, jotka liittyvät kuivasilmäisyyteen.
  • JOS HAVAITSET HAITTAVAIKUTUKSIA, JOITA EI OLE LUETELTU EDELLÄ, KERRO NIISTÄ LÄÄKÄRILLESI TAI FARMASEUTILLE.
Tällä sivulla olevat tiedot eivät korvaa lääkärisi suosituksia.  Keskustele lääkärisi kanssa, jos sinulla on sairauksiin, oireisiin tai hoitoon liittyviä kysymyksiä.

Cationorm
Cationorm®