Hyppää pääsisältöön

SILMIEN HOITO

Asianmukainen silmien hoito ja silmien terveydestä huolehtiminen on erittäin tärkeää. Se voi auttaa sinua välttämään yleisimmät silmäongelmat. Vaikka silmien terveyteen liittyviä ongelmia ei ole helppo hallita, hyvien silmäterveyskäytäntöjen noudattaminen voi vaikuttaa siihen, miten mukavilta silmäsi tuntuvat.

On useita tekijöitä, jotka voivat pahentaa silmien terveyttä ja kuivia silmiä:

  1. Vähäinen vedenjuonti
  2. Näyttöpäätetyöskentely
  3. Ilmastointi ja ilmansaasteet

On kuitenkin myös monia asioita, joita voit tehdä silmiesi terveyden ylläpitämiseksi. Pienten muutosten tekeminen päivittäisiin tapoihin, silmienhoitorutiinien noudattaminen ja silmätippojen käyttö voivat kaikki auttaa pitämään silmät mukavan tuntuisina.

Jos haluat lisätietoja silmien hoidosta ja silmien terveydestä, tutustu OcuWellness Habit Builder-työkaluun.

SILMIEN TERVEYDESTÄ HUOLEHTIMINEN

Hyvät silmienhoito- ja terveyskäytännöt voivat auttaa sinua välttämään silmäongelmia myöhemmin. Lue lisää silmien terveydestä.

SILMÄONGELMAT

Tietyt ympäristötekijät ja pitkäaikainen näyttöjen katseleminen ovat yleisiä silmien kuivuuden aiheuttajia. Lue lisää näistä sekä terveiden silmienhoitotottumusten merkityksestä.

MIKÄ RATKAISU SOPII SINULLE?

Voi olla haastavaa löytää oikea tuote, jolla parantaa silmien hyvinvointia. Vastaa muutamaan yksinkertaiseen kysymykseen ja valitsemme sinulle sopivan tuotteen vastaustesi perusteella. Kokeile EyeDrop Finder-kyselyä!

SANTENIN TUOTTEET SILMILLE JA SILMÄLUOMILLE

Selaamalla Santenin tuotevalikoimaa löydät hoitoratkaisuja, jotka tuovat sinulle helpostusta niin silmien kuivuuteen kuin silmäluomien tulehdukseen.
Tällä sivulla olevat tiedot eivät korvaa lääkärisi suosituksia.  Keskustele lääkärisi kanssa, jos sinulla on sairauksiin, oireisiin tai hoitoon liittyviä kysymyksiä.