Hyppää pääsisältöön

SILMIEN ALTISTUMINEN YMPÄRISTÖTEKIJÖILLE

Ympäristötekijät ja jopa sää voivat aiheuttaa tai pahentaa silmien kuivumista. Keskuslämmitys, ilmastointi, saasteet, savu, tuuli ja äärimmäisen kuumat tai kylmät lämpötilat voivat kaikki vaikuttaa silmiin ja siihen, miltä ne tuntuvat. Tämä johtuu siitä, että nämä ympäristötekijät kuivattavat kyynelkalvoa.

Ympäristö- tai lämpötilaolosuhteet, joille altistut, voivat vaihdella viikosta tai kuukaudesta toiseen. Myös silmiesi terveys ja kuivasilmäisyyden oireet voivat vaihdella ajan ja vuodenaikojen mukaan.

Riippumatta työskentelyolosuhteistasi, asuinpaikastasi tai vuodenajasta, muista huolehtia muutamasta tärkeästä asiasta, jotka voivat auttaa pitämään huolta silmistäsi, ympäristötekijät vakaina ja kuivasilmäisyysoireet hallinnassa. Yritä viettää mahdollisimman vähän aikaa sellaisissa olosuhteissa, jotka saattavat ärsyttää kuivia silmiäsi ja pahentaa silmäongelmiasi.

Katso, mitä voit tehdä vähentääksesi altistumistasi tietyille ympäristöolosuhteille ja luodaksesi samalla terveellisiä silmienhoitotottumuksia meidän OcuWellness Habit Builder‑työkalumme avulla.

SANTENIN TUOTTEET SILMILLE JA SILMÄLUOMILLE

Selaamalla Santenin tuotevalikoimaa löydät hoitoratkaisuja, jotka tuovat sinulle helpostusta niin silmien kuivuuteen kuin silmäluomien tulehdukseen.
LISÄÄ TÄSTÄ AIHEESTA
Tällä sivulla olevat tiedot eivät korvaa lääkärisi suosituksia.  Keskustele lääkärisi kanssa, jos sinulla on sairauksiin, oireisiin tai hoitoon liittyviä kysymyksiä.