Hyppää pääsisältöön

CATIONORM®

Lisätietoja Cationorm®-emulsiosilmätipoista

Cationorm-silmätipat suojaavat, voitelevat ja kosteuttavat silmiä vaikuttamalla kyynelkalvon kaikkiin kolmeen kerrokseen: lipidi, vesi ja musiinikerrokseen.

CATIONORM®-SILMÄTIPAT KUIVILLE SILMILLE

Cationorm® on edistyksellinen emulsiosilmätippa, joka helpottaa kuivasilmäisyyden oireita pitkäkestoisesti kuivasilmäisyyden syystä riippumatta. Nämä keinokyyneleet koostuvat ainutlaatuisesta kationisesta emulsiosta, joka jäljittelee oikeita kyyneleitä, pitää silmät kosteina ja estää kosteutta haihtumasta.

Cationorm® on saatavana useista apteekeista ja verkkokaupoista. Cationorm®-silmätippoihin ei tarvita reseptiä. Jos olet epävarma, soveltuuko Cationorm® sinun silmiesi hoitoon, ota yhteyttä terveydenhuollon ammattilaiseen ennen käyttöä.

Pelkät silmätipat eivät useinkaan riitä kuivasilmäisyyden hoitoon. Siksi olemme kehittäneet uuden lähestymistavan silmien hyvinvointiin. Cationorm®-silmätippojen lisäksi Santen OcuWellnessTM Habit Builder ‑työkalun avulla voit luoda hyviä rutiineja kuivien silmiesi pitkäaikaiseen itsehoitoon.

MITEN SILMÄTIPPOJA KÄYTETÄÄN

Cationorm®-silmätippojen käyttö kuivien silmien hoitoon on yksinkertaista. Lue lisää oikeasta tavasta käyttää Cationorm®-keinokyyneleitä kosteuttamaan kuivia silmiä ja edistämään niiden paranemista.

CATIONORMN® KOOSTUMUS

Edistykselliset Cationorm®-emulsiosilmätipat auttavat pitämään silmien kosteuden oikeana. Tämä parantaa ja helpottaa kuivasilmäisyyden oireita pitkäkestoisesti.

MITÄ JOS KUIVASILMÄISYYSOIREET EIVÄT PARANE?

Jos silmätipat eivät lievitä kuivasilmäisyyden oireita, saatavilla on muitakin vaihtoehtoja. Lue lisää saatavilla olevista vaihtoehdoista.  

SANTENIN TUOTTEET SILMILLE JA SILMÄLUOMILLE

Selaamalla Santenin tuotevalikoimaa löydät hoitoratkaisuja, jotka tuovat sinulle helpostusta niin silmien kuivuuteen kuin silmäluomien tulehdukseen.
Tällä sivulla olevat tiedot eivät korvaa lääkärisi suosituksia. Keskustele lääkärisi kanssa, jos sinulla on sairauksiin, oireisiin tai hoitoon liittyviä kysymyksiä.