Hyppää pääsisältöön

CATIONORM® KOOSTUMUS

Cationorm® on säilöntäaineeton kationinen emulsio eli positiivisesti varautunut liuos, joka koostuu öljyistä ja vedestä. Tämä ainutlaatuinen koostumus on suunniteltu helpottamaan kuivasilmäisyyden oireita pitkäkestoisesti. Lue lisää Cationormin® koostumuksesta.

Öljypohjaiset keinokyyneleet

Vaikka vesipohjaiset keinokyyneleet helpottavat nopeasti kuivasilmäisyyden oireita1, Cationorm® sisältää lipidejä ja tukee kyynelkalvon vakautta. Tämä tuo pidempiaikaista helpotusta kosteuttaen ja voidellen silmää tehokkaasti.

TÄYDENTÄÄ KYYNELKALVON LUONNOLLISIA LIPIDEJÄ
ESTÄÄ KYYNELTEN HAIHTUMISTA
POTILAILLE, JOILLA ON KUIVASILMÄISYYTTÄ AIHEUTTAVIA SAIRAUKSIA, KUTEN NIVELREUMA, DIABETES, GLAUKOOMA TAI LUOMITUKIRAUHASTEN TOIMINTAHÄIRIÖ

Positiivinen sähköstaattinen vetovoima

Cationormin® sisältämä kationinen aine (CKC) saa aikaan positiivisen varauksen liuoksen öljyn nanopisaroissa, mikä luo vetovoimaa liuoksen ja negatiivisesti varautuneen silmän pinnan välille. Tämä ainutlaatuinen teknologia auttaa varmistamaan, että aine kiinnittyy tehokkaasti ja pysyy silmän pinnalla pitkään, jolloin kuivasilmäisyys helpottuu pitkäkestoisesti.

Positiivinen sähköstaattinen vetovoima pitää silmän kosteana pidempään
Kolmivaikutteinen teknologia suojaa, kosteuttaa jaedistää paranemista

Käy verkkokaupassamme ja osta Cationorm®-emulsiosilmätippoja sekä tutustu OcuWellness-ohjelmaan, josta saat neuvoja ja työkaluja kuivien silmien hoitoon.

SANTENIN TUOTTEET SILMILLE JA SILMÄLUOMILLE

Selaamalla Santenin tuotevalikoimaa löydät hoitoratkaisuja, jotka tuovat sinulle helpostusta niin silmien kuivuuteen kuin silmäluomien tulehdukseen.
LISÄÄ TÄSTÄ AIHEESTA
Tällä sivulla olevat tiedot eivät korvaa lääkärisi suosituksia.  Keskustele lääkärisi kanssa, jos sinulla on sairauksiin, oireisiin tai hoitoon liittyviä kysymyksiä.