Hyppää pääsisältöön

PIILOLINSSIEN KÄYTTÖ

Piilolinssien pitkäaikainen käyttö voi aiheuttaa silmäongelmia, kuten silmien kuivumista. Näin voi tapahtua, kun silmät eivät saa tarpeeksi happea tuottaakseen luonnollista kyynelnestettä.

SEITSEMÄN KYMMENESTÄ PIILOLINSSEJÄ KÄYTTÄVÄSTÄ HENKILÖSTÄ KOKEE, ETTÄ HEIDÄN OIREENSA PAHENEVAT PÄIVÄN AIKANA.

Kun silmät ovat kuivat, piilolinssien käyttö voi olla epämukavaa. Jotkut saattavat lopettaa piilolinssien käytön kokonaan.

On hienoa, että sinun ei tarvitse luopua piilolinsseistä kokonaan pitääksesi silmäsi terveinä, sillä on olemassa useita yksinkertaisia silmienhoitovinkkejä, joita noudattamalla voit hoitaa kuivia silmiä ja lieventää piilolinssien käytöstä aiheutuvaa epämukavuutta.

Tutustu kuivasilmäisyyden hoitoon piilolinssien käyttäjille OcuWellness Habit Builder‑työkalumme ja Ocutears®-silmätippojen avulla.

SANTENIN TUOTTEET SILMILLE JA SILMÄLUOMILLE

Selaamalla Santenin tuotevalikoimaa löydät hoitoratkaisuja, jotka tuovat sinulle helpostusta niin silmien kuivuuteen kuin silmäluomien tulehdukseen.
LISÄÄ TÄSTÄ AIHEESTA
Tällä sivulla olevat tiedot eivät korvaa lääkärisi suosituksia.  Keskustele lääkärisi kanssa, jos sinulla on sairauksiin, oireisiin tai hoitoon liittyviä kysymyksiä.