Hyppää pääsisältöön

SILMIEN HOITO AKUISILLA

Aikuisten silmien hoidossa päivittäiset tavat ovat tärkeitä, sillä niiden avulla voi pitää huolta silmää suojaavasta kyynelkalvosta. Näin silmät pysyvät terveinä, tarkentuvat kunnolla ja näkevät selkeämmin.

Sen lisäksi, että kehittää hyviä silmienhoitotottumuksia, silmien pitäminen puhtaina ja kostetettuna voi auttaa ylläpitämään tai parantamaan silmien terveyttä ja välttämään mahdollisia silmäongelmia. Toimimalla seuraavasti joka päivä saat hyvän alun oikeaan suuntaan:

Käytä silmätippoja – Käytä silmätippoja ohjeiden mukaisesti.

Puhdista silmäsi päivittäin – Liota vanua tai puhdasta kangasta lämpimässä vedessä ja pyyhi pois ylimääräinen öljy tai karsta, jota on saattanut kerääntyä silmiesi ympärille.

Hiero silmäluomia – Käytä sormea tai pumpulipuikkoa ja hiero silmäluomia varovasti, mikä auttaa poistamaan öljyjä silmien rauhasista.

Tutustu näkökyvyn suojelemisen tärkeyteen ja miten voit parantaa silmien terveyttä säännöllisillä silmätarkastuksilla.

SANTENIN TUOTTEET SILMILLE JA SILMÄLUOMILLE

Selaamalla Santenin tuotevalikoimaa löydät hoitoratkaisuja, jotka tuovat sinulle helpostusta niin silmien kuivuuteen kuin silmäluomien tulehdukseen.
LISÄÄ TÄSTÄ AIHEESTA
Tällä sivulla olevat tiedot eivät korvaa lääkärisi suosituksia. Keskustele lääkärisi kanssa, jos sinulla on sairauksiin, oireisiin tai hoitoon liittyviä kysymyksiä