Hyppää pääsisältöön

PURALID® LIPOGEL

Hellävarainen helpotus silmäluomille Puralid® Lipogelillä

Puralid Lipogel on hellävarainen geeli, joka suojaa, rauhoittaa ja lievittää luomitulehduksen oireita.

ÄRTYNEIDEN SILMÄLUOMIEN TEHOKAS PUHDISTAMINEN

Hyvät silmäluomien hygieniatottumukset ja Puralid® Lipogelin käyttö auttavat tuomaan pitkäaikaista helpotusta silmäluomen tulehdukseen. Lue, kuinka helposti sisällytät silmäluomien puhdistuksen päivittäisiin rutiineihisi ja kuinka Puralid® Lipogelin käyttö voi tuoda tervetullutta helpotusta silmäluomen tulehduksen oireisiin.

PURALID® LIPOGEL

Tutustu Puralid® Lipogelin ainutlaatuiseen koostumukseen ja miten sen liposomiteknologia aktiivisine ainesosineen helpottaa silmäluomen tulehduksen oireita.

MISTÄ OSTAA PURALID® LIPOGELIÄ?

Haluatko kokeilla Puralid® Lipogeliä? Katso, mistä voit ostaa Puralid® Lipogeliä.

PURALID® LIPOGELIN KÄYTTÖ

Puralid® Lipogelin levittäminen on yksinkertaista. Lue lisää Puralid® Lipogelin käytöstä turvonneiden ja kutisevien silmäluomien puhdistamiseen ja rauhoittamiseen.

AINUTLAATUINEN KOOSTUMUS JA AKTIIVISET AINESOSAT

Puralid® Lipogelin ainutlaatuinen koostumus sisältää erittäin hyödyllisiä aktiivisia ainesosia, jotka hoitavat tehokkaasti silmäluomen tulehduksen oireita. Lue, mikä erottaa Puralid® Lipogelin muista hoitotuotteista.

PURALID® LIPOGEL UKK

Onko sinulla kysyttävää Puralid® Lipogelistä tai silmäluomen tulehduksesta? Löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin täältä.

Tällä sivulla olevat tiedot eivät korvaa lääkärisi suosituksia.  Keskustele lääkärisi kanssa, jos sinulla on sairauksiin, oireisiin tai hoitoon liittyviä kysymyksiä.