Hyppää pääsisältöön

OCUTEARS® HYDRO+ VALMISTEEN KOOSTUMUS

Ocutears® HYDRO+ keinokyyneleet sisältävät pitkälle kehitettyä hyaluronihappoa (HA), joka tunnetaan nimellä ristisidottu hyaluronihappo. Tämän ainesosan korkea pitoisuus Ocutears® HYDRO+:ssa on suunniteltu jäljittelemään luonnollisia kyyneleitäsi ja tarjoaa useita etuja:

PITKÄKESTOINEN KOSTEUTTAVA VAIKUTUS
PIDEMPI KONTATKIAIKA SILMÄN PINNALLA
KORJAA SILMÄN VAURIOITA

Miten ristisidottu hyaluronihappo toimii silmän pinnalla?

HYALURONIHAPPOKETJUT “KIERTYVÄT” SILMIESI OLLESSA AVOINNA.
HYALURONIHAPPOKETJUT “SUORISTUVAT” RÄPYTELLESSÄSI SILMIÄSI.
HYALURONIHAPPOKETJUT “KIERTYVÄT” AVATESSASI SILMÄSI UUDELLEEN.

Kun hyaluronihapon rakenne on kierteinen (vyyhtimäinen), siitä tulee paksumpaa. Tämä auttaa hyaluronihappoa pysymään silmäsi pinnalla pidempään.

Räpytellessä hyaluronihappo suoristuu, jolloin se leviää helposti silmän pinnalle ja tarjoaa pitkäaikaista helpotusta kuivasilmäisyyteen.

Osta Ocutears®-silmätippoja tuotesivultamme ja tutustu OcuWellness™ Habit Builder‑työkalun rutiinivinkkeihin edistääksesi kokonaisvaltaista silmien terveyttä.

SANTENIN TUOTTEET SILMILLE JA SILMÄLUOMILLE

Selaamalla Santenin tuotevalikoimaa löydät hoitoratkaisuja, jotka tuovat sinulle helpostusta niin silmien kuivuuteen kuin silmäluomien tulehdukseen.
LISÄÄ TÄSTÄ AIHEESTA
Tällä sivulla olevat tiedot eivät korvaa lääkärisi suosituksia.  Keskustele lääkärisi kanssa, jos sinulla on sairauksiin, oireisiin tai hoitoon liittyviä kysymyksiä.