Hyppää pääsisältöön

SILMÄONGELMAT

Useat asiat voivat lisätä silmäongelmia. Näytön katselu pitkään ja tietyt ympäristötekijät (esim. ilmastointi, auringonvalo ja tuuli) ovat yleisimpiä kuivien silmien aiheuttajia. Piilolinssien käyttäminen suositeltua pidempään voi myös aiheuttaa silmien kuivuttaa ja epämukavuutta. Punoitus ja turvotus voivat johtua kausiluonteisista allergioista tai muista ympäristötekijöistä, jotka ärsyttävät silmiä. Lue lisää näistä tekijöistä ja terveyttä edistävistä silmienhoitotottumuksista. Siirry OcuWellness Habit Builder‑työkaluun aloittaaksesi.

PITKÄAIKAINEN NÄYTÖN KATSELU

Vietämme yhä enemmän aikaa tietokoneiden, lukulaitteiden, älypuhelinten, ja televisioiden näyttöjen ääressä. Tämä voi johtaa yleisiin silmäongelmiin, kuten silmien rasittumiseen ja kuivumiseen. Lue lisää silmien hoidosta.

PIILOLINSSIEN KÄYTTÖ

Piilolinssien pitkäaikainen käyttö voi aiheuttaa tai pahentaa silmäongelmia, kuten silmien kuivumista. Lue, miten voit saada apua piilolinssien aiheuttamaan epämukavuuteen yksinkertaisilla silmienhoitokäytännöillä.

ALTISTUMINEN YMPÄRISTÖTEKIJÖILLE

Altistumme päivittäin useille yleisille ympäristötekijöille, jotka voivat aiheuttaa silmäongelmia. Selvitä, mitä nämä ovat ja miten ne voivat vaikuttaa silmiesi terveyteen.

PUNOITUS JA TURVOTUS

Silmien punoitus ja turvotus ovat yleisimpiä silmäongelmia. Asianmukainen silmien hoito ja hygienia ovat tärkeitä tämän ja muiden silmien terveysongelmien välttämiseksi.

MIKÄ RATKAISU SOPII SINULLE?

Voi olla haastavaa löytää oikea tuote, jolla parantaa silmien hyvinvointia. Vastaa muutamaan yksinkertaiseen kysymykseen ja valitsemme sinulle sopivan tuotteen vastaustesi perusteella. Kokeile EyeDrop Finder-kyselyä!

SANTENIN TUOTTEET SILMILLE JA SILMÄLUOMILLE

Selaamalla Santenin tuotevalikoimaa löydät hoitoratkaisuja, jotka tuovat sinulle helpostusta niin silmien kuivuuteen kuin silmäluomien tulehdukseen.
Tällä sivulla olevat tiedot eivät korvaa lääkärisi suosituksia.  Keskustele lääkärisi kanssa, jos sinulla on sairauksiin, oireisiin tai hoitoon liittyviä kysymyksiä.