Hyppää pääsisältöön

KUIVASILMÄISYYS

Kuivasilmäisyys voi tehdä elämästä vaikeaa, eivätkä ihmiset aina ymmärrä, miten epämukava ja turhauttava vaiva se voi olla. Lue lisää kuivasilmäisyyden oireista (mukaan lukien oireet, joista et ehkä tiedä), hoidoista ja keinoista estää silmiä kuivumasta.

TURHAUTUNUT KUIVIIN SILMIIN?

Oletko turhautunut kuiviin silmiin? Et ole ainoa. Lue, kuinka monet muutkin kärsivät kuivista silmistä, ja ala toimia silmiesi terveyden hyväksi.

KUIVA-SILMÄISYYDEN OIREITA

Kuivat silmät aiheuttavat monia oireita, jotka voivat olla epämiellyttäviä ja joihin voi liittyä pitkän aikavälin riskejä. Tutustu siihen, mitä tapahtuu silmien kuivuessa, ja lue sellaisistakin oireista, joista et ehkä vielä tiedä.

KUIVASILMÄISYYDEN SYITÄ

Kuivasilmäisyyden syyt ulottuvat iästä ympäristötekijöihin kuten kuumuuteen, kylmyyteen, tuuleen, pölyyn tai saasteisiin. Myös tietyt silmä- ja terveysongelmat voivat aiheuttaa kuivasilmäisyyttä. Lue lisää siitä, mikä voi aiheuttaa silmien kuivumista ja mitä voit tehdä asialle.

KUIVASILMÄISYYDEN HOITO

Käytettävissä on useita kuivasilmäisyyden hoitomuotoja, jotka auttavat sinua lievittämään oireitasi. Esimerkiksi Ocutears®-silmätipat tarjoavat helpotusta kuivasilmäisyyden pitkäaikaisiin oireisiin.

KUIVASILMÄISYYDEN EHKÄISY

Oireiden lievittämisessä on tärkeää välttää tekijöitä, jotka aiheuttavat silmien kuivumista. Lue lisää yleisistä toimintatavoista ja ympäristötekijöistä, jotka saattavat vaikuttaa oireisiisi. Tutustu, kuinka voit ottaa ne huomioon OcuWellnessTM Habit Builder ‑työkalumme avulla.

MIKÄ RATKAISU SOPII SINULLE?

Voi olla haastavaa löytää oikea tuote, jolla parantaa silmien hyvinvointia. Vastaa muutamaan yksinkertaiseen kysymykseen ja valitsemme sinulle sopivan tuotteen vastaustesi perusteella. Kokeile EyeDrop Finder-kyselyä!

SANTENIN TUOTTEET SILMILLE JA SILMÄLUOMILLE

Selaamalla Santenin tuotevalikoimaa löydät hoitoratkaisuja, jotka tuovat sinulle helpostusta niin silmien kuivuuteen kuin silmäluomien tulehdukseen.
Tällä sivulla olevat tiedot eivät korvaa lääkärisi suosituksia.  Keskustele lääkärisi kanssa, jos sinulla on sairauksiin, oireisiin tai hoitoon liittyviä kysymyksiä.